Lapperre hoortoestellen

Iedere dinsdag en vrijdag komt Lapperre audioloog, Ine Rijckmans, bij ons in de winkel. Je kan niet alleen bij haar terecht voor de meest precieze aanpassing van hoorapparaten maar ook voor op maat gemaakte gehoorbescherming. Heeft u de beslissing genomen om iets aan uw gehoorprobleem te doen, maak dan gerust een afspraak via het nummer 02/720.47.25.

U krijgt er een volledige en professionele uiteenzetting over het gehoor, uw specifiek versta-probleem en alle mogelijkheden die u een oplossing bieden. Bent u ingeschreven in een ziekenfonds en heeft u recht op een tussenkomst voor PCA‘s of hoortoestellen, dan is een proefvoorschrift van een Neus-, Keel-, Oorarts wel nodig. Uw Lapperre audioloog zal nadien alle nodige administratieve formulieren en goedkeuringen voor u verder afhandelen. U kan terecht bij de Lapperre audioloog voor de volgende producten:

  • Hoortoestellen
  • Onderhoudsproducten
  • Gehoorbescherming
  • Hoorhulpmiddelen

meer info: www.lapperre.be
Met een drietal tests screent u op een snelle en eenvoudige manier uw gehoor en stelt u uw persoonlijk HoorProfiel op.  www.hoorprofiel.be