Multifocale glazen

Multifocale glazen of  progressieve glazen bieden een scherp zicht voor zowel veraf, dichtbij als alles daartussenin. De overgang van het zien van veraf naar het zien van dichtbij verloopt geleidelijk en zonder onderbreking. Wij werken met de glazen van Essilor, de uitvinder van het progressieve brillenglas, Varilux. Varilux glazen bieden een volstrekt natuurlijk zicht op elke afstand. Bovendien is Essilor steeds op zoek naar verbetering, door middel van voortdurend onderzoek. Mede daardoor loopt Essilor op het gebied van de oogcorrectie steeds voorop. Met als bewijs het nieuw, revolutionair glas van Essilor: de Varilux S-series.

 

Varilux S-series

Deze nieuwe multifocale brillenglazen rekenen voor goed af  met de beperkingen van "gewone" multifocale glazen. De Varilux S-series integreert 3 nieuwe technologieën in de calculatie en fabricage van uw brillenglas. Je krijgt meer evenwicht bij beweging, een ongekend breed gezichtsveld, een snellere reactiesnelheid en aanpassingvermogen van de ogen.  

Bovendien worden deze glazen volledig op maat van jouw ogen gemaakt. Hiervoor gebruiken we de 'Visioffice', een geavanceerd digitaal meetsysteem, die meer dan 20 gegevens kan vaststellen. Waaronder je natuurlijke kijkrichting, de houding/stand van je hoofd, je oogdominantie,... Het resultaat is het beste kijkcomfort, met vijf keer meer scherpte, ongeacht de richting waarin je kijkt.

Meer info op Varilux S-series .

 

Gewenningsgarantie

Aanpassing aan de progressieve brillenglazen van Varilux verloopt heel snel. De meeste brildragers hebben zelfs geen aanpassingsperiode nodig. Indien er zich toch een aanpassingsprobleem voordoet, biedt Varilux een unieke aanpassingsgarantie. Gedurende de eerste 90 dagen na aflevering van uw bril met Varilux glazen, kunt u alsnog kiezen voor een ander glas. Gratis en zonder uitzondering.