Behandelingen

Anti-kras

Al onze glazen worden voorzien van een anti-kras laag.
 
Ontspiegelingen

Ontspiegelingen nemen de reflecties weg waardoor het zicht heel zuiver wordt zonder de minste weerkaatsing. Hierdoor ondervind je meer comfort en hebt je minder vermoeide ogen. Je ogen zijn ook beter zichtbaar, wat het geheel nog mooier maakt. Bovendien is onze beste ontspiegeling, de Crizal Forte UV,  vuilafstotend en met een uv-bescherming. Hierdoor zijn ze makkelijker te poetsen, beter bestand tegen krasjes en zijn je ogen beschermd tegen schadelijke uv-stralen. Bovenop deze ontspiegeling kan je nog kiezen voor een exclusieve anti-condens laag, waardoor je brillenglazen niet meer aandampen! Het Optifog glas wordt geactiveerd door de Optifog Activator. U zult zien dat uw bril onder de geadviseerde gebruiksomstandigheden tot één week condensvrij zal zijn.

Een andere soort ontspiegeling is de Hoya BlueControl. Deze ontspiegeling neutraliseert het blauwe licht dat onder andere door allerhande beelschermen in hoge intensiteit wordt uitgestraald. Het blauw licht is een natuurlijk verschijnsel en heb je ook nodig om wakker te blijven, maar buitensporige hoeveelheden kunnen vanwege de hoge intensiteit leiden tot overbeslaste ogen, vermoeidheid en slapeloosheid. Deze ontspiegeling geeft dat beetje extra comfort in een digitale wereld.

 

Transitions

Transitions brillenglazen zijn glazen die binnen helder zijn en buiten automatisch meekleuren met veranderende lichtomstandigheden. Ze beschermen uw ogen tegen zonneschitteringen, vermoeide ogen en schadelijke UV-stralen.

 

Tinten

Glazen kunnen in verschillende kleuren verkregen worden. Zonneglazen op sterkte (ook multifocaal) zijn geen probleem. Uiteraard zijn deze glazen ook voorzien van een uv-bescherming.